RING OSS - 08-124 200 38

Hyra Byggställning

RING OSS - 08-124 200 38

Väderskydd

Hyra byggställning. Byggställning med turkost väderskydd.

Vill du slippa vara beroende av vädret, korta tiden för ditt husbygge och minimera risken för fuktskador? När du ska hyra byggställning så är det en bra idé att komplettera med ett väderskydd. Kontakta oss för information och offert!

Glöm inte väderskydd när du ska hyra byggställning

Här i norr måste man bygga i alla väder. För att skydda ditt bygge mot regn och fuktskador så rekommenderar vi att du använder ett rejält väderskydd. Vänd dig till oss så hjälper vi dig att hitta den utrustning som passar just ditt bygge i Stockholm, Uppsala eller Västerås. Vi erbjuder hyra av byggställningar och väderskydd för stora som små bygg- och renoveringsprojekt. För att vår offert ska bli så exakt som möjligt så kommer vi gärna ut och besöker bygget på plats. 

Takskydd

Ett takskydd skyddar bygget så att inte vatten och fukt tränger in i fastigheten ovanifrån. Dessutom skyddar det hantverkarna från nederbörd som försvårar arbetet och försämrar arbetsmiljön, så det finns goda skäl att komplettera med ett sådant när du ska hyra byggställning. Ett fast takskydd är en stabil anläggning i stark aluminium och det finns stränga regler för hur lösningen ska installeras, Därför är det viktigt att den som gör det har rätt kompetens. Vi har lång erfarenhet av att sätta upp takskydd i Stockholm, Uppsala och Västerås.

Fasadskydd

Fasadskydd är en av de vanligaste lösningarna på marknaden. När du ska hyra byggställning så rekommenderar vi att du adderar ett fasadskydd som fästs på yttersidan av ställningen. Visst fasadarbete är särskilt känsligt mot väder och vind. Om du exempelvis ska måla, mura eller putsa fasaden så kan du räkna med att behöva skydda den extra. Även när det gäller denna typ av skydd så är erfarenhet och kompetens oerhört viktigt för att jobbet ska bli gjort på korrekt sätt. Om inte plastduken är ordentligt fastspänd i ställningen så finns risken att den blåser av.

3 fördelar med väderskydd

  • Kortare byggtider: Du kan spara in upp emot en femtedel av ditt arbete med hjälp av ett bra väderskydd.
  • Minskad risk för fuktskador: Risken att du bygger in fukt i huset minskar betydligt. Många byggprojekt drabbas av fuktskador som visar sig vara mycket kostsamma när bygget är klart.
  • Ökad trivsel och säkerhet på arbetsplatsen: Ett väderskydd förbättrar arbetsmiljön och minskar risken för olyckor och arbetsskador.

Så glöm inte väderskyddet när du ska hyra byggställning – kontakta oss så hittar vi rätt helhetslösning för just ditt projekt!