RING OSS - 08-124 200 38

Hyra Byggställning

RING OSS - 08-124 200 38

Om oss

Säkerhet vid hyra av byggställning.

Nybohov Ställning AB är en firma med bred och lång erfarenhet, verksam i bland annat Stockholm, Uppsala och Västerås. Vi har alltid kundens nöjdhet som högsta prioritet, kontakta oss för mer information om att hyra byggställning eller väderskydd.

Kvalitet och säkerhet när du ska hyra byggställning

Vi arbetar med att hålla högsta kvalitet på våra tjänster genom alla arbetets faser. För att kunna ge en så exakt offert som möjligt vill vi gärna se projektet på plats. Och när du bestämt dig för att hyra byggställning av oss så vill vi gärna hålla kontakten under arbetets gång för att säkerställa att våra produkter uppfyller dina förväntningar.

Vår inställning till säker ställning

Säkerheten är självklart i fokus för oss, våra kompetenta medarbetare har allltid ett fullödigt säkerhetstänk i varje moment vid hyra av byggställning. Enligt dagens regelverk får man vid arbete högre än två meter inte använda stege, vid denna höjd och högre krävs godkänd byggställning med skyddsräcken och uppfartsled.

Om någon annan än du själv ska arbeta från byggställningen måste den sättas upp av en person med särskild utbildning. Om man exempelvis anlitat vänner och bekanta för att utföra arbete på en höjd högre än två meter är man juridiskt sett betraktad som arbetsgivare och vid eventuell skada också skadeståndsskyldig. Väljer du att hyra byggställning av oss så får du en modern ram- eller spirställning i högsta kvalitet, helt anpassad efter ditt önskemål med bästa möjliga säkerhet och arbetsmiljö som utgångspunkt.

Hyra byggställning med ROT-avdrag

Vi arbetar både med ROT-objekt och nyproduktion. När du som privatperson behöver hyra byggställning har du numera möjlighet till ROT-avdrag på arbetskostnaden, direkt på fakturan. Du behöver bara uppge dina personuppgifter så sköter vi alla kontakter med skatteverket. Gör ett tryggt val och välj oss som leverantör när du ska hyra byggställning i Stockholm, Uppsala eller Västerås.

STIB utbildning

Ställningsentreprenörerna, STIB, är ställningsföretagens branschorganisation i Sverige. Vi utbildar all vår personal via STIB och vi har en dokumenterad kvalitetsplan. Vidareutbildning av vår personal sker kontinuerligt eftersom kraven på de arbeten vi utför hela tiden skärps. Vidareutbildning borgar också för smidighet och funktion i våra åtaganden, samt att vi kan garantera kvalitet och trygghet för våra kunder vid hyra av byggställning. Utbildningarna via STIB ger oss möjlighet till styrkt arbetsledarkompetens, personal med godkända prov samt visar att vi är ett seriöst och ansvarstagande företag.

STIB logo       Certifierad trygg verksamhet logo.