RING OSS - 08-124 200 38

Hyra Byggställning

RING OSS - 08-124 200 38

Hyra byggställning

Hyra byggställning. Rött trähus med byggställning.

Hos oss kan du hyra byggställning för alla syften – renovering, nybyggen, målning och fasadtäckning. Våra anställda har stor kompetens och vi erbjuder lösningar av absolut högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för en offert!

Hyra byggställning i Stockholm, Uppsala och Västerås

Vi har verksamhet i hela Stockholmsområdet, samt Uppsala och Västerås. I vårt lager i Upplands Väsby har vi stora mängder material, vilket gör att vi kan utföra många ställningsentreprenader på samma gång. Detta utan att vi minskar servicen. När du ska hyra byggställning av oss så gör vi alltid en noggrann bedömning av ditt projekt, så att offerten blir så exakt som möjligt.

Hos oss kan du hyra byggställning för alla syften

Vi tillhandahåller och monterar byggställningar till fasad- och takarbeten, putsning, murning, målning och plåtarbeten. Några av de produkter vi erbjuder när du ska hyra byggställning är väderskyddstak, intagsbryggor, industriställningar, hängställningar, fasadställningar och skyltställningar. Vi samarbetar även med många kvalificerade byggfirmor och hjälper dig med kontakten oavsett om du vill måla om huset, lägga om taket, bygga nytt eller renovera.

Våra 3 leverantörer

Det finns mängder av företag som producerar ställningar, men vi jobbar enbart med de allra bästa. Hos oss kan du hyra byggställningar från de mest välrenommerade leverantörerna på marknaden:

1. Layher

Layher står för högsta kvalitet och mångsidighet med snart 70 år i branschen. De erbjuder ett komplett produktutbud inom hyra av byggställningar, ställningssystem, väderskydd, rullställningar samt scen- och läktarsystem. Ställningssystemen finns i aluminium och stål.

2. PERI

PERI:s fasadställningar är både säkra och flexibla. Att hyra byggställning från PERI passar väl för stora projekt, exempelvis då en fasad på en stor byggnad ska renoveras. Men de fungerar även väl för mindre projekt, exempelvis vid renovering av en villa eller ett fritidshus.

3. +8 Systemställningar

+8 erbjuder några av de mest lättillgängliga och snabbmonterade ställningarna i branschen. +8 lämpar sig väl när du behöver hyra en byggställning som är flexibel nog att passa de flesta projekt, samtidigt som den är enkel att montera. 

Service och säkerhet när du ska hyra byggställlning

Vi har redan många nöjda kunder i Stockholm, Uppsala och Västerås som anlitar oss regelbundet, men siktar på att växa ännu mer genom att hålla högsta kvalitet och nivå på vår service. Vår personal är välutbildad och erfaren och våra kontroller gör att vi kan garantera ett bra resultat. Vi har hela tiden kundens bästa i fokus och håller kontakt både före, under och efter att du hyr byggställning av oss.

Alla som arbetar med att hyra ut byggställningar hos oss får regelbundet relevant utbildning så när du ska hyra byggställning av oss kan du vara lugn med att vi alltid sätter säkerheten i första rummet.